Autoværksteder i Århus


Find dit lokale autoværksted blandt MekoPartner


MekoPartner har en lang række autoværksteder i hele Danmark. Kendetegnende for vores værksteder er høj professionalisme og ekspertise, som ydes af vores hold af dygtige mekanikere.


Du finder også nogle af flere af vores autoværksteder i Århus, hvor du kan få professionel hjælp og service til din bil. På vores værksteder kan du få hjælp til alt lige fra et almindeligt standardeftersyn, olieskift, dækskifte eller balancering af dine dæk, rustbehandling af bilen, reparation af motor eller andre dele og meget mere.


Vores mekanikere er alle uddannede og bliver løbende efteruddannet, så de har kompetencerne til at reparere både ældre og helt nye biler. Autoværksteder, som er del af MekoPartner, har desuden det nyeste teknologiske udstyr, så vi foruden erfaringer og kompetencer også har udstyret til at lave reparationer på alle biler, uanset alder og bilmærke.


Når du får din bil repareret på et MekoPartner autoværksted, forbliver din bils garanti intakt. Vi bruger udelukkende enten originale reservedele, eller reservedele, som er af tilsvarende eller bedre kvalitet. Du får selvfølgelig også 3 års garanti på de udskiftede dele, når du får bilen repareret på et af vores værksteder.

MekoPartner har følgende værksteder i Århus:

Brdr. Elboe - Vester Løkken 2, 8230 Åbyhøj

Vestbyens Auto - Holmstrupgårdsvej 5, 8220 Brabrand

Åbyhøj Auto - Silkeborgvej 280, 8230 Åbyhøj

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk