Autoværksteder i Køge


Find dit lokale autoværksted blandt MekoPartner

Hvis du mangler professionel hjælp til din bil, kan du roligt kontakte et MekoPartner værksted. MekoPartner har en lang række værksteder i hele landet, og du finder også flere af vores værksteder i Køge.

Værksteder, som er del af MekoPartner, har det nyeste tekniske udstyr, og vores mekanikere bliver løbende videreuddannet. Du kan derfor med stor sikkerhed få bilen repareret på et MekoPartner værksted, uanset hvilket bilmærke, du har, eller om din bil er af nyere eller ældre status.

MekoPartner værksteder står for høj professionalisme og har stor ekspertise inden for autoområdet. Hvad enten du mangle akut hjælp, skal have et almindeligt standardeftersyn, skiftet olie, skiftet dæk eller rustbehandlet bilen og meget mere, så finder du et hold af dygtige mekanikere på vores værksteder, der er klar til at gøre bilen køreklar igen.

Får du bilen lavet på et MekoPartner værksted, forbliver din bils garanti intakt. Vi bruger nemlig altid originale reservedele, eller dele som er af tilsvarende eller endnu bedre kvalitet. Herudover giver vi dig også 3 års garanti på de dele, vi skifter på din bil.

MekoPartner har følgende værksteder i Køge:

Køge Auto Center - Københavnsvej 245, 4600 Køge

Xander's Autoværksted - Tangmosevej 93, 4600 Køge


MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk