Autoværksted


Find dit autoværksted

MekoPartner er landsdækkende kæde af autoværksteder. Vi udfører service, reparationer, og dækskifte af bilmærker og bilmodeller. På vores autoværksteder anvender vi enten originale reservedele, eller reservedele af tilsvarende eller bedre kvalitet! Dermed kan vi også lave fabriksservice og reparationer, så garantien holder, og vi giver et godkendt stempel i servicebogen.

Du får også 3 års garanti på reservedele og monteringen. Hos et MekoPartner værksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk