Nye dæk og dækskifte i Næstved og omegn


Dæk og dækskift i og omkring Næstved

MekoPartner er en skandinavisk kæde at værksteder, hvor vi udelukkende udnytter den nyeste teknologi og løbende uddanner vores mekanikere i at bruge den.

Skal du have skiftet over til sommerdæk eller vinterdæk skal du blot kontakte ét af vores syv værksteder i Næstved og omegn. Se listen over værksteder der skifter dæk i Næstved og omegn her:

Herlufmagle Auto, Herlufmagle
Wulff Auto, Herlufmagle
Fensmark Bilcenter, Holmegaard
Jims autoopret, Næstved
Rodi's Autocenter
Cardoc, Næstved
Kims Auto

Hos MekoPartner udfører vi alle former for reparationer. Kontakt os hvis du søger et værksted i eller i nærheden af Næstved som kan udføre olieskift, service, ny udstødning, mekaniske reparationer m.m.

Se vores kort over MekoPartner værksteder i hele landet.
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk