Fordele og ulemper ved benzin- og dieselmotor


Fordele og ulemper ved benzin- og dieselmotor

Har du også sommetider svært ved at skelne mellem forskellene på biler med diesel- og benzinmotor og hvilken en af modellerne, du skal vælge, når du skal handle ny bil.

En grundregel er, at du skal vælge en bil med dieselmotor, hvis du kører mange lange ture. Hvis du derimod kører flest korte ture og primært bruger bilen til bykørsel, er det mest fordelagtigt at købe en bil med benzinmotor. Rent økonomisk kan man hente besparelser ved en dieselbil, da den kan køre længst på literen.

Grunden til man ikke anbefaler at købe bil med dieselmotor, hvis man primært kører bykørsel, er, at en dieselmotor tager tid at opvarme. Man risikere derfor at skade motoren, hvis man ikke får opvarmet den til en vis temperatur. Et problemerne, man vil opleve, er, at bilens partikelfiltre blive sodet til.

Skal man have repareret sin dieselbil, er det en smule dyrere end at få repareret en bil med benzinmotor. Desuden skal man også være opmærksom på, at udgifter ved at anskaffe sig en dieselbil ligger en smule højere end en benzinbil, da blandt andet afgifterne er en smule dyrere.

Hos MekoPartner finder du et stort udvalg af både brugte og nye biler, og et stort udvalg af både benzin og diesel biler. Se det store udvalg hos MekoPartner.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk