Undervognsbehandling - Forlæng din bils levetid


Forlæng din bils levetid med en undervognsbehandling

Rust er bilens allerværste fjende, og rust kan være en dyr fornøjelse for bilejere, da den forringer bilens tilstand og forkorter dens levetid. Behovet for undervognsbehandling er forskelligt afhængigt af hvilket bilmærke, hvilken bilmodel og årgang, man kører i. Derfor er det altid en god idé at spørge dit autoværksted til råds, når du skal vælge hvilken behandling, din bil har brug for.

Har man en ny bil, er den som oftest rustbeskyttet i et vist omfang. Dog anbefales det at få undervognsbehandlet bilen uanset alder, da langt de fleste nye biler ikke kan klare det danske klima. Ved at sørge for vedligeholdelse af bilen og forhindre rustangreb, undgår du også, at din bil taber for meget i værdi. Kører man i en ældre bil, er behovet for behandling større, hvis man ønsker at undgå rust og hurtig forældelse.

Hvorfor skal jeg undervognsbehandle bilen?

Flere bilejere tror desværre, at deres undervogn automatisk er rustbeskyttet, da karrosseriet er galvaniseret, men dette er ikke ensbetydende med, at din bil er sikret mod rust. Galvaniseringen består af et 2-5 mikrometer lag zink på bilens karrosseri. Zinklaget vil med tiden nedbrydes, og specielt de steder, hvor der er tale om samlinger og overlæg, vil zinklaget været skrøbeligt.

Vær dog opmærksom på, at din bil som oftest behøver mere end bare én behandling. Kører du i en bil af ældre dato, bør du rustbehandle din bil oftere for at mætte et eventuelt rustangreb.

Hos MekoPartner anbefaler vi derfor, at du er opmærksom på følgende, før du får undervognsbehandlet din bil:

  • At spørge til hvilken behandling, som man anbefaler til netop din bil, og hvad denne koster.
  • At bede om at få lov til at se det sprøjteskema, som passer til din bil, så du ved, hvor der præcis må sprøjtes, og hvor din bil har kritiske punkter.

Find dit nærmeste MekoPartner værksted her.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk