Handelsbetingelser


MekoAssist handelsbetingelser:

Med MekoAssist kan du rekvirere assistance 24 timer i døgnet året rundt.

MekoAssisten udføres overalt i Danmark undtaget Færøerne og Grønland.

 
Aftalen omfatter:
• Bugsering ved driftsstop til nærmeste/valgfrit MekoPartner værksted i hele Danmark (afhængig af aftale).
• Bugsering i forbindelse med færdselsuheld faktureres særskilt.
• Fører kan følge køretøjet til værkstedet.
• Nødreparation ved pludseligt opstået driftstop, der sikrer at fører ved egen hjælp kan bringe køretøjet til nærmeste MekoPartner væksted.
• Én bugsering pr. assistance/hændelse.
• Dækker køretøjer op til 3.500 kg ved kørsel i Danmark
• Bugseringer kendt på tispunkt for tegning af aftalen er ikke dækket.
 

Abonnementet gælder ca. 3-4 hverdage efter bestilling.


Regulering af abonnementsprisen
Mekonomen er berettiget til at forhøje den årlige abonnementspris som følge af omkostningsstigninger. Mekonomen kan gennemføre prisreguleringer for fremtidige abonnementsperioder.
Mekonomen kan regulere prisen én gang om året. Prisreguleringen meddeles i forbindelse med fornyelse af den kommende abonnementsperiode.
 
Begrænsning af bugseringsdækningen
Assistancebehov, der kendes på tegningstidspunktet, omfattes ikke af aftalen.
Mekonomen forbeholder sig ret til at fremsende regning for særlige indkøbte materialer til brug for bugseringshjælpen.
 
Gentegningsprocedure
Mekonomens kundecenter vil før aftalens udløb kontakte dig for forlængelse af MekoAssist-aftalen enten via mail eller telefon.
 
Opsigelse af MekoAssist
Aftalen kan ikke opsiges. Bugseringsdækningen løber fra tegningsdato og 12 måneder frem hvorefter abonnementet automatisk udløber. Mekonomen har ret til skriftligt, at ophæve aftalen hvis aftalen misligholdes eller betaling ikke er gennemført senest 14 dage efter forfald.
 
Andre ydelser
Udgifter til assistancer, der ikke er omfattet af bugseringsaftalen betales af dig til en pris som til enhver pris svarer til gældende markedspris.
Alle bugseringsassistancer SKAL rekvireres via Mekonomens kundecenter på tlf. 70 11 60 00. Mekonomen er ikke forpligtet til at dække assistancer udført af anden leverandør, hvor du selv har rekvireret assistance udenom Mekonomens kundecenter.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk