MekoPartner MekoFinder App


Med MekoPartner MekoFinder applikationen på telefonen kan du nemt og hurtigt finde det nærmeste MekoPartner autoværksted ved hjælp af den indbyggede GPS.

To nemme søgemuligheder

Du har altid to muligheder, når du leder efter et værksted. Du kan enten vælge et værksted på et kort eller du kan vælge ud fra en liste, som er sorteret efter nærmeste værksted, hvor afstanden vises i km. Når du vælger et værksted, får du vist en side med værkstedets fysiske adresse, webadresse og kontaktoplysninger. Herfra har du desuden mulighed for at få vist værkstedet på et kort sammen med en markering af den nemmeste rute dertil ud fra din nuværende position.

Til iPhone

For at installere MekoFinder på din iPhone klik her!

Til android

For at installere programmet på din Android klik her!

Du får samtidig adgang til en række funktionelle værktøjer:

1. Book en tid
Du bliver guidet direkte ind på MekoPartners hjemmeside, hvorfra du kan booke en tid til reparation, eftersyn osv.
2. Spørg om pris
Spørg det valgte MekoPartner Autoværksted om pris på reparationer, olieskift, eftersyn osv. Du bliver ledt direkte ind på MekoPartners hjemmeside, hvor du kan udfylde en formular med din forespørgsel.
3. Links
Her finder du en lang række relevante links til sider, der kan hjælpe dig i tilfælde af eksempelvis motorstop, trafikulykke, tab af kreditkort - både i Danmark og i udlandet. Eksempelvis får du direkte kontaktoplysninger til Falck, Dansk Autohjælp, SOS, Visa og Udenrigsministeriet.
4. Tilbud
Når du ser en af vores annoncer i blade eller aviser, kan du med QR Code-læseren i telefonen få direkte adgang til mere information om det aktuelle emne på vores hjemmeside, samt gemme oplysningerne til senere brug.
5. Nyheder
Her kan du læse det sidste nye fra MekoPartner. Læs blandt andet om aktuelle konkurrencer, tilbud og relevante artikler om bilbranchen.

Problemer..?

Kontakt os på 61 61 80 55
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk