Autoværksteder i Aalborg


Find dit lokale autoværksted blandt MekoPartner


Er din bil gået i stykker? Og mangler du professionel hjælp for at reparere den? Der er masser af hjælp at hente hos MekoPartner, som er dit professionelle autoværksted. MekoPartner har værksteder i hele Danmark, og du kan finde flere af vores værksteder i Aalborg.

Hos MekoPartner får du høj ekspertise og professionalisme uanset om du mangler akut hjælp til at få bilen repareret, skal have foretaget et almindeligt standard eftersyn, have skiftet olie, repareret motoren og meget mere. MekoPartner har et hold af dygtige mekanikere, som er klar til at hjælpe dig med din bil.

På vores værksteder har vi det nyeste tekniske udstyr, og vores mekanikere bliver løbende efteruddannet. Det betyder også, at du med sikkerhed kan hente hjælp til at få bilen repareret uanset hvilket bilmærke, du har, eller om du er ejer af en ny eller ældre bil.

Desuden sørger vi for, at din bils garanti altid er sikker, når du vælger et MekoPartner værksted. Hos os bruger vi nemlig altid originale reservedele, eller bildele, som er tilsvarende eller bedre kvalitet. Som ekstra bonus giver vi dig 3 års garanti på de reservedele, vi udskifter.

MekoPartner har følgende værksteder i Aalborg:

A.M. Auto - Sdr. Trandersvej 11A, 9210 Aalborg SØ

Bjørnskovs Auto - Mispelvej 2, 9000 Aalborg

Det Lille Værksted - Hadsundvej 128-130, 9000 Aalborg

NT Autoværksted - Rørdalsvej 89, 9220 Aalborg Ø

Vesterlund Autohandel - Nørholmsvej 217, 9000 Aalborg

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk