Mekopartner værksted i København


Leder du efter et autoværksted i København og omegn? Så kig forbi Mekopartner.dk – her finder du en komplet liste over alle Mekopartner værksteder i København og omegn.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder fordelt over hele Danmark. Heraf ligger godt 20 Mekopartner værksteder i København og omegn. Mekopartner værksteder håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af alle biler og bilmærker. Vores værksteder anvender kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af tilsvarende eller højere kvalitet. Det betyder, at fabriksgarantien holder, og du får et godkendt stempel i servicebogen. Et Mekopartner værksted i København er dermed et sikkert valg, hvis du leder efter et godt værksted til at udføre rutinemæssige reparationer, olieskift, dækskift, motorreparationer og meget mere.

Værksteder i København og omegn

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk