Autoværksteder i København


Find dit lokale autoværksted blandt MekoPartner

Få repareret din bil hos MekoPartner og vær sikker på, at du får den bedste service og høj professionalisme. MekoPartner er en landsdækkende værkstedskæde, og vi har autoværksteder overalt i Danmark, og vores værksteder ligger også flere steder i Købenahvn.

På MekoPartners autoværksteder har vi dygtige fagfolk til at reparere din bil. Vores mekanikere kan hjælpe dig med alt, hvad enten du har brug for akut hjælp, et almindeligt eftersyn af bilen, motorreparation, dækskifte eller olieskift og meget mere.

Vi har et hold af dygtige mekanikere, som løbende bliver efteruddannede, så vi kan sikre vores kunder stor erfaring og dygtige kompetencer, hvad enten man har en ny eller ældre bil. Vores autoværksteder har selvfølgelig også det nyeste tekniske udstyr, som giver os mulighed for at udføre reparationer på alle bilmærker.

Din bils garanti er desuden altid sikker, når du vælger at få bilen repareret på et MekoPartner værksted, da vi altid kun bruger enten originale reservedele, eller bildele, der er af tilsvarende eller højere kvalitet. Og så får du selvfølgelig også 3 års garanti på de udskiftede reservedele.

MekoPartner har følgende værksteder i København:

4M Auto - Nyrnberggade 23, 2300 København S

Auto-Thomas - Valhøjvej 2, 2500 Valby

JP Autocare - Kirstinehøj 41, 2770 Kastrup

KM Autoteknik - Kirstinehøj 56A Port 9, 2770 Kastrup

Thorup Auto - Magle Alle 1C, 2770 Kastrup

Øens Autoservice ApS - Hornevej 7J, 2770 Kastrup

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk