Autoværksteder i Odense


Find dit lokale autoværksted blandt MekoPartner

Mangler du et autoværksted til din bil? Så vælg et af MekoPartners autoværksteder. MekoPartner har autoværksteder overalt i Danmark, og hos MekoPartner kan du være sikker på at få dygtig ekspertise og høj professionalisme. Vi har flere værksteder i Odense, hvor vores dygtige mekanikere er klar til at hjælpe dig.

Hvad enten du mangler hjælp til et almindeligt standard eftersyn, akut reparation af bilen, olieskift, dækskifte eller noget helt andet, så har vi dygtige fagfolk til at reparere din bil. Vores mekanikere bliver løbende efteruddannet. Det betyder, at de både kan reparere nye og ældre biler.

Desuden har vi det nyeste teknologiske udstyr på alle vores værksteder, så vi kan udføre reparationer på alle biler, uanset mærke og alder.

På vores værksteder kan du være sikker på, at garantien på din bil forbliver intakt, da vi udelukkende bruger originale bildele, eller reservedele, som enten er i tilsvarende eller bedre kvalitet. Desuden giver vi dig 3 års garanti på de reservedele, vi udskifter på din bil.

MekoPartner har følgende værksteder i Odense:

Havnens Autoværksted - Havnegade 19, 5000 Odense C

Heise Biler ApS - Peder Skrams Vej 3, 5220 Odense SØ

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk