Konkurrence


Vind en Formel1 rejse!

Udfyld nedenstående og deltag i konkurrencen omkring en rejse til Formel1 til en værdi af kr. 10.000, og andre flotte præmier bl.a fjernstyrede Formel1 biler, bøger omkring Formel1 m.m. Da Formel1 sæsonen 2011 endnu ikke er fastlagt vil den endelige beskrivelse af turen blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Ved tilmelding til konkurrencen bliver du samtidig automatisk tilmeldt MekoPartners nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes. Der kan kun deltages en gang per husstand. Ansatte hos MekoPartner og Mekonomen kan ikke deltage i konkurrencen.
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk