Pladsmangel i bilen


Pladsmangel i bilen

Mange familier har på et eller andet tidspunkt sikkert oplevet det evindelige problem med pladsmangel i bilen, når der skal pakkes til ferien. En løsning på pladsmanglen kunne være at få monteret en tagboks på bilen. Med en tagboks får du ekstra plads til mellem 300-600 liter bagage og ferieoppakning.

Montering af tagbokse

Før tagboksen kan monteres, skal tagbøjler først spændes fast på bilens tag. Når selve monteringen af tagboksen foretages, skal man være sikker på at placere tagboksen symmetrisk på bilens tag. Monteres boksen forkert på bilen, er du til fare for dig selv og dine medbilister på vejene, da en ukorrekt monteret tagboks hæmmer dine køreegenskaber.

Tagbokse på biltage ændrer bilers tyngdepunkt. Det betyder, at biler med påsatte tagbokse er langsomme til at udføre eventuelle undvigemanøvre. Sørg altid for at tagboksen er spændt sikkert fast på bilens tagbøjler, og under pauser på din tur, kan det være en god idé at kontrollere, at tagboksen stadig sidder godt fast.

Pakning af tagbokse

Før tagboksen skal monteres på bilen, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor tung en last dit biltag kan bære. Langt de fleste biltage er godkendte til ca. 50-75 kg, men den præcise vægt kan findes i bilens instruktionsbog.

Da tagbokse har en direkte indflydelse på bilers køreegenskaber, bør du ikke fylde den tungeste bagage i din tagboks. De tungeste dele af din bagage bør placeres i midten af tagboksen for at undgå ustabil undvigemanøvre og problemer med vindstød mv. Sørg desuden for at spænde dine ting ordentligt fast i tagboksen. I de fleste tagbokse findes ”øjne”, hvori du kan fastspænde reb eller andet til at binde dine ting sikkert fast i boksen.

Husk altid at afmontere din tagboks efter brug. Tagboksen påfører din bil mere vægt og giver en højere vindmodstand i bilen, hvorfor dit brændstofforbrug vil være større ved kørsel med tagboks.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk