Professionelt dækskift hos Mekopartner


Få skiftet dine dæk af professionelle mekanikere på et af vores 168 værksteder rundt om i landet. Vi udfører dækskift hurtigt og effektivt og sikrer dig, at din bil har optimal greb i vejen. Når du får skiftet dæk hos os, så er du garanteret en perfekt afbalancering af dæk og korrekt dæktryk, så du kan komme sikkert afsted igen.

Find dit nærmeste Mekopartner værksted, hvis du er i tvivl, om det er på tide at få skiftet til sommer eller vinterdæk.

Er det tid til dækskift?

Bilens dæk har stor betydning for køreegenskaberne, og det er derfor vigtigt, at du vedligeholder dine dæk. For- og bagdæk slides oftest forskelligt, og det er derfor en god ide at bytte om på for- og bagdæk, så sliddet udlignes og dækkene holder længere. Et reglmæssigt dækskift sikrer, at dækkene slides mere ens, og man kan derfor skifte alle fire dæk på en gang frem for ad to omgange.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til dækskift, så rådgiver vi dig gerne. Står du overfor et dækskift af alle fire dæk, rådgiver vi dig naturligvis omkring, hvilke dæk du skal vælge til din bil.

Sommerdæk og vinterdæk

Vi udskifter naturligvis også dine sommerdæk eller vinterdæk. Vi anbefaler dækskift til sommerdæk i marts/april måned og skift til vinterdæk i oktober/november. Det kommer naturligvis altid an på vejret. Kontakt dit nærmeste Mekopartner værksted, hvis du er i tvivl om det er på tide at få skiftet til sommer eller vinterdæk.
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk