Reparation af alufælge


Du kender sikkert ærgrelsen – men desværre er skaden allerede sket: Dine alufælge har fået ridser. Heldigvis kan mange typer skader repareres og udbedres.

Flere typer af skader

De hyppigste skader på fælge ses i forbindelse med påkørsel af en kantsten, eller hvis du har været så uheldig at ramme et større hul i vejen. Det kan være rigtig ærgerligt, hvis du er glad for dine fælge, eller måske har nogle fælge, som ikke kan fås længere. I sådanne tilfælde kan en reparation og opretning af fælgene være den optimale løsning.

MekoPartner har stor erfaring i at udbedre hakker, ridser, skrabe-mærker og mindre buler i alufælge, og vi kan således reparere dine fælge, så de bliver så gode som nye. Har du farvede fælge, sørger vi naturligvis også for, at de males i samme farve, så man ikke kan se en forskel på fælgene. Prisen for reparationen afhænger af skadens omfang.

Er fælgene blevet pådraget større og mere svære skader, laves en vurdering af, om reparationen kan udføres, eller om du behøver nye fælge.

Kontakt dit nærmeste værksted

Hos MekoPartner har vi både udstyret og kompetencerne til at reparere ridser og oprette dine fælge. Vi sørger for en hurtig og effektiv reparation af alufælge, så man ikke længere kan se på fælgene, hvis du fx har haft et uheldigt møde med kantstenen.

Kontakt os for at høre nærmere omkring reparation af dine fælge.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!

Login til intranet
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 65 43 43 43 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 65 43 43 43   |   mail@mekopartner.dk