Reparation af bil i København og omegn


Mekopartner har mange værksteder i København og omegn, og det er derfor altid let at finde et godt værksted, hvis du skal have bilen til reparation i København. Se vores oversigt over værksteder i hele landet. Mekopartner har ca 20 værksteder i København og omegn, hvor du kan få bilen repareret.
Mekopartner er en professionel værkstedskæde, som har værksteder over hele landet. Hos Mekopartner kan du få udført alverdens reparationer af din bil. Vi udfører alt inden for reparationer af lygter, dæk, motor, bremser osv.

Mekopartner værkstederne i København udfører reparation af alle bilmærker og anvender kun originale reservedele eller reservedele af samme eller bedre kvalitet. Når du får bilen repareret hos Mekopartner bevarer du fabriksgarantien og får et godkendt stempel i servicebogen.

Mekopartner værksteder i København og omegn

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk