Service af bilen hos Mekopartner


Service af bilen hos Mekopartner

Alle biler har brug for et serviceeftersyn. Hvor ofte din bil skal til service afhænger af, hvor meget du bruger din bil samt bilens alder. Et hyppigt og stort brug af bilen vil kræve mere af din bil og påføre væsentlig mere slitage på bilen, hvorfor den oftere har brug for et serviceeftersyn.

Et serviceeftersyn er med til at forebygge skader og kan skåne dig for større reparationer på din bil, som koster både tid og penge. Hos MekoPartner tilbyder vi serviceeftersyn til gode priser.

Hvad enten du har en ny eller ældre bil, kan du med fordel vælge et MekoPartner værksted. Alle vores reservedele er af høj standard, og enten tilsvarende eller bedre kvalitet end bilens originale reservedele. Vi tilbyder desuden 3 års garanti på alle de reservedele, vi udskifter på din bil.

Hvor ofte skal bilen til service

Intervallet for et serviceeftersyn af bilen er forskelligt fra bil til bil. Mest almindeligt er det dog, at bilen skal til service efter at have kørt et sted imellem 10.000 og 30.000 km.

Ved nye biler er det vigtigt, at du overholder kravene på serviceeftersyn, da du ellers mister garantien på din bil. Efter din garanti på bilen er udløbet, eller hvis du har en ældre bil, er det dog stadig en god idé at få service på bilen, da du på den måde kan tage skader og reparationer i opløbet og undgå en dyr værkstedsregning.

Hos Autoteknik sørger vi for, at din bil er 100 % i orden, og vi giver dig naturligvis også et stempel i bilens servicebog.

Kontakt dit nærmeste MekoPartner værksted for at booke en tid.

Har du læst vores artikler om:

Stenslag

Undervognsbehandling

Skift af oliefilter

Olieskift

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk