Skift oliefiltret


Udskiftning af nyt oliefilter samt olieskift er en vigtig del af vedligeholdelsen af din bil. Oliefiltret beskytter olien og hermed også din bils motor, idet motorolien holdes ren fra skidt og urenheder, og oliens gode egenskaber, såsom at smøre motoren, holde motoren ren samt fungere som køler for motoren bevares. Det er derfor vigtigt, at din bil har et velfungerende og rent oliefilter.

Hvornår udskiftes oliefiltret

Olieskift bør foretages efter ca. 15.000 km sammen med udskiftning af oliefilter eller en gang om året, hvis du kører mindre, for at du være sikker på, at motoroliens gode egenskaber fungerer, og oliefiltrets ydeevne er optimal.

Ved olieskift er det altid en god idé at skifte oliefiltret i samme ombæring. På den måde sikrer du bilens nye motorolie forbliver ren og bibeholder de gode egenskaber, da et rent og nyt filter renser olien bedre.

Er du vant til at arbejde med biler, kan du selv foretage olieskift og skifte oliefilter. For at skifte oliefiltret, skal bilen tømmes for olie, da filtret er placeret på bilmotorens underside. Det er vigtigt, at olien ikke hældes i kloakken og filtret ikke blot kasseres i skraldespanden for at undgå unødig forurening af miljøet. Aflever i stedet for dit brugte oliefilter og din gamle motorolie på nærmeste genbrugsstation.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man skifter motorolie og oliefilter, anbefaler vi, at du får skiftet både oliefilter og motorolie af en fagmand. Hos MekoPartner kan vores dygtige mekanikere hjælpe dig med både olieskift samt udskiftning af oliefilter. Kontakt dit nærmeste MekoPartner værksted for at booke en tid.

Få mere viden om motorolie og olieskift her, vi guider dig til at vælge den bedste motorolie til netop din bil.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk