Sommerdæk til bilen


Sommerdæk til bilen

Mange bilister glemmer vigtigheden af gode sommerdæk, og tænker derfor ofte kun på at anskaffe sig vinterdæk, der kan sikre dem en sikker bil på sne- og isglatte veje. Det er dog ligeså vigtigt med kvalitetssommerdæk som med gode vinterdæk, da sommerdæk er produceret til at klare vejrforholdene om sommeren.

Sommerdæk på våd vej

Langt de fleste sommerdæk klarer sig udmærket på en tør vej. Herimod er det, når der er vådt føre, at sommerdækkene skal stå distancen. Der er stor forskel på bremselængden på de forskellige sommerdæk, hvor sommerdæk til lidt dyrere dækpriser er bedre kvalitetsmæssigt, og derfor også har en væsentligt mindre bremselængde end billige sommerdæk. Det kan derfor sagtens betale sig at betale lidt mere for sine dæk, da dækpriserne og dækkvalitet hænger sammen.

Forskel på sommerdæk og helårsdæk

Bilister med helårsdæk monteret på deres bil er ofte ikke opmærksomme på, at helårsdæk ikke har de samme gode egenskaber som henholdsvis sommerdæk og vinterdæk under udsatte vejrforhold. Da rigtige helårsdæk er M+S mærkede, tilhører de kategorien, vinterdæk. Sommerdæk klarer sig derfor også bedre på både tør og våd vej sammenlignet med vinterdæk og helårsdæk.

Det er naturligvis ikke kun dæktypen, som er afgørende for din sikkerhed på vejene. Husk også at tjekke dine dæk for slitage, dæktryk mv. 

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk