Stenslag i ruden


Stenslag i ruden

Det er rigtig ærgerligt at få et stenslag i ruden. Som regel går det så hurtigt, at du kun lige netop når at registrere stenen, førend den rammer ruden med et smæld. Heldigvis kan du i mange tilfælde nå at stoppe skaden, inden den i værste fald udvikler sig til en revne.

Hvis du reagerer hurtigt og får udbedret skaden, kan du både spare tid og penge, da et stenslag i langt de fleste tilfælde kan repareres. Og det er både hurtigere og billigere, end hvis hele ruden skal skiftes.

Reparation af stenslag

Ofte bliver det til et godt resultat, når man reparerer et stenslag, men det kræver at du hurtigst muligt forsøger at få udbedret skaden. Det færdige resultat bliver nemlig pænest, hvis ikke alt for meget snavs og urenheder når at trænge ind i stenslaget

Er du så uheldig, at stenslaget er så stort, at det ikke kan repareres, eller det forårsager en stor flænge i ruden, kan dit MekoPartner-værksted også hjælpe med at skifte ruden.

Vi udskifter hurtigt din ødelagte rude med en ny, så du ikke skal undvære din bil igennem længere tid. Et stort stenslag eller en flænge i ruden kan være til stor fare for både dig, dine medpassagerer og medtrafikanter, og det er derfor vigtigt, at du får repareret stenslaget med det samme. Hos MekoPartner kan vi hjælpe med at skifte rude på alle bilmærker og -modeller. Find dit lokale værksted her.

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk