Tag cyklerne med på tur


Tag cyklerne med på tur

Der findes et hav af forskelligt biltilbehør. Et af de ekstra biltilbehør, som flere ofte kan have brug for er en cykelholder til bilen. I rigtig mange sammenhænge kan det nemlig være en fordel at have muligheden for at kunne have cyklerne med bag på bilen. Da langt de fleste biler ikke har et bagagerum, der er stort nok til at rumme cyklerne, er det i et sådan tilfælde en fordel med et cykelstativ til bilen.

Udvalget af cykelholdere

Der findes flere typer af cykelholdere til bilen, og der er derfor mulighed for at vælge præcis den model, som passer bedst til dit behov. Cykelstativerne varierer ligeledes i forskellige prisklasser og kan fås lige fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner.

Har du brug for at have cyklen med i bilen ofte, er prisen måske knap så afgørende, som at det skal være en enkelt og nem løsning. Er det sjældent du har et behov for at have cyklen med, er prisen måske vigtigere.

Ekstra nummerplade

Langt de fleste modeller inden for cykelholdere til bilen kræver, at du anskaffer dig en ekstra nummerplade til bilen, da det er et lovkrav, at nummerpladen altid skal være synlig. Under lygtetændingstiden skal du desuden også have en lygtebom til bilen, hvis cykelholderen eller de påmonterede cykler skygger for lygterne. 

MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk