Tid til olieskift?


Hos Mekopartner anbefaler vi, at du gør det til en fast rutine at foretage olietjek og olieskift. På den måde undgår du, at motoren løber tør for olie, hvilket er katastrofalt for motoren. Alt efter bilmærke, stand, alder og kørselsform er det en god tommelfingerregel at tjekke oliestanden efter hver 2000 kilometer. Kontakt dit nærmeste Mekopartner, hvis du er i tvivl om det er ved at være tid for olieskift.

Jævnligt olieskift sikrer dig:

Minimum brændstofsforbrug
Motorens levetid forlænges
Optimal ydeevne
Højere effekt

Olieskift hos Mekopartner

Hos Mekopartnerforetager vi altid olieskift til fornuftige priser. Book en tid hos en af vores mere end 160 værksteder rundt om i hele landet. Vi udfører olieskift på alle bilmærker, og vi sørger naturligvis for at bortskaffe restolie for miljørigtig og forsvarlig vis.

Hvilken olie skal du vælge?

For at sikre, at motoren yder optimalt bør du altid benytte en olie med de samme specifikationer, der står anvist i bilens instruktionsbog. Det behøver ikke nødvendigvis være fra samme leverandør så længe det bare er samme specifikationer. Hvis du er i tvivl om, hvilken olie du skal bruge eller om din bil trænger til olieskift, så rådgiver vi naturligvis altid omkring valg af olie ved olieskift. Hos Mekopartner benytter vi naturligvis kun kvalitetsolier, som kan være med til at forlænge motorens ydeevne og levetid.
MekoPartner er en kæde af professionelle værksteder, fordelt over hele Danmark. Vi håndterer den mest avancerede teknologi, og kan derfor udføre service og reparationer af lige netop din bil. På et MekoPartner værksted anvendes der kun originale reservedele af højeste kvalitet eller reservedele af modsvarende kvalitet!
Vi giver naturligvis 3 års garanti på alle reservedele og montering af disse. På dit lokale MekoPartner autoværksted er din bil i trygge hænder - uanset om det drejer sig om service, nye dæk, udstødning eller bremser.

For husk - MekoPartner - Vi giver mere for mindre!

Kontakt os på: Tlf. 30 50 30 50 eller mail@mekopartner.dk
MekoPartner   |   Tlf. 30 50 30 50   |   mail@mekopartner.dk